𝙀𝙭𝙥𝙚𝙧𝙩 𝙞𝙣 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙪𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝙝𝙪𝙞𝙙𝙫𝙚𝙧𝙟𝙤𝙣𝙜𝙞𝙣𝙜

Welkom bij AnnJolie

Huidinstituut AnnJolie

Welkom bij Huidinstituut AnnJolie, waar schoonheid en expertise samenkomen om uw huid te laten stralen!

Stap binnen in een oase van verjonging en ontdek een wereld waar uw huidverzorging onze passie is. Met toewijding en deskundigheid bieden we behandelingen aan die niet alleen uw natuurlijke schoonheid accentueren, maar ook uw zelfvertrouwen een boost geven.

Welkom bij de start van een prachtige huidverzorging!

Ons aanbod

Huidverbetering

Huidverbetering is tegenwoordig zeer gewild en het aanbod is zo ontzettend groot dat de juiste keuze maken zeer moeilijk wordt.

Ons instituut heeft ervoor gekozen om alleen behandelingen aan te bieden waarvan de werking eerst farmaceutisch en dermatologisch onderzocht werden en in theorie en praktijk bewezen was. Deze behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een schoonheidsbehandeling.

Waar staat AnnJolie voor

Op maat behandelingen

We geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen worden volledig op maat gemaakt om aan de unieke behoeften en wensen van elke klant te voldoen.

Expertise en innovatie

Ons team blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de schoonheidsindustrie. Met geavanceerde technologieën en bewezen methoden streven we ernaar om altijd de hoogste kwaliteit en meest effectieve behandelingen aan te bieden.

Luxe ervaring

Bij Huidinstituut Ann Jolie gaat het niet alleen om resultaten, maar ook om de totale ervaring. Stap binnen in een oase van rust en luxe, waar u kunt ontspannen en genieten terwijl wij voor uw huid zorgen.

Kennismaking met onze Huidanalyse!

Nieuwe klant?

Een effectief behandeladvies begint met een grondige huidanalyse. Door een diepgaand inzicht te krijgen in de conditie van jouw huid, kunnen wij nauwkeurig bepalen welke behandelingen en producten het beste bij jou passen. Waarom niet langskomen voor een kennismaking? Ontdek de expertise en het advies van AnnJolie en geef jouw huid de aandacht die het verdient.

Icoone

Ontdek de kracht van Icoone, dé revolutionaire behandeling voor een stralende huid! Laat uw zintuigen verwennen terwijl we met geavanceerde technologie en deskundige handen uw huid transformeren. Icoone's unieke aanpak zorgt voor een verstevigende, tonifiërende ervaring die uw natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Ervaar de magie van Icoone. Meer informatie

Van droom naar werkelijkheid: Het ontstaan van mijn eigen schoonheidssalon

Eerst ben ik begonnen als zelfstandige medische pedicure in een dokterspraktijk, waarbij ik ook deeltijds op zelfstandige basis werkte bij Schoonheidsinstituut Marle Beau in Hasselt. Hier heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan, maar na 1,5 jaar wou ik de stap nemen om volledig voor mijn schoonheidssalon te gaan en mijn ding te doen.

Daar begon op 13 juli 2020 mijn droom.

Geselecteerd member van Eleganza Beauty

Sinds 2024 is AnnJolie officieel lid van Eleganza Beauty, een prestigieus netwerk dat de top Beauty & Hair salons, Esthetische clinics en Wellness & Spa's in België, Nederland en Luxemburg selecteert.

Elk lid wordt zorgvuldig gekozen op basis van strenge kwaliteitsnormen, die voldoen aan de hoogste standaarden in de branche.

Met trots zijn we onderdeel van dit exclusieve gezelschap, waardoor we ons streven naar uitmuntendheid in de schoonheidsindustrie kunnen versterken.

Nathalie S.

Vandaag enorm genoten van een zeer ontspannende behandeling😊voor mijn huid waar ze super goed advies over geeft!👌 Ze legt ook alles super fijn uit welke producten voor mijn huid het beste is!
Je voelt je helemaal relax bij haar en heel gezellig! Zeker een aanrader Annjolie!!
Doe zo verder Anneke je mag er trots op zijn💝

Francoise V.Icoone

Heb net een anti aging behandeling gehad met de icoone en erna een firming masker als afsluiter. Leuke ervaring met goede, duidelijke uitleg. Ik kijk al uit naar onze afspraak volgende maand.

Joke M.

Chocolade en champagne treatment gedaan. Een echte fijne behandeling waar je huid de nodige verzorging en voeding krijgt maar waar je overbodige dode huidcellen toch verwijderd worden. Na de behandeling voelt je huid als nieuw aan.
Top instituut, heel professioneel en vriendelijk

AuthorCustomer

Top instituut!! Ann doet haar job met heel veel passie en dat straalt ze ook uit op haar klanten, altijd super tevreden van de behandelingen!