Skip to main content

Nieuwe behandeling: Genesis radiofrquence therapy

Als u op zoek bent naar de ultieme huidverjongingsbehandelingen in België, zoek dan niet verder en ontdek Genesis Mesoestetic! Deze revolutionaire behandeling met radiofrequente golven combineert op intelligente wijze vier verschillende technologieën om ongelooflijke resultaten te behalen voor de huid op uw gezicht of lichaam. 

Genesis Radiofrequentie therapie

Genesis omvat een uitgebreid aanbod aan niet-invasieve, pijnvrije behandelingen die langdurige, effectieve oplossingen bieden. U kunt vanaf de eerste sessie zichtbare resultaten verwachten voor veelvoorkomende huidproblemen. Het is echt een geweldige optie als u op zoek bent naar ultieme, wetenschappelijk bewezen, huidverjongingsbehandelingen!

MEER INFO

Over mij

Mijn eigen schoonheidsinstituut. Het was een droom die in 2020 eindelijk waarheid werd. Met AnnJolie wilde ik iets bijzonders creëren. Geen gewoon schoonheidssalon, maar een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress maar waar je ook tegelijkertijd aan je huid kunt werken. Waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal.

Boek nu uw afspraak

Contact
Rootenstraat 23/6b
3600 Genk

0470 85 86 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek onze webshop