Skip to main content

Huidverbetering

Huidverbetering is tegenwoordig zeer gewild en het aanbod is zo ontzettend groot dat de juiste keuze maken zeer moeilijk wordt. Ons instituut heeft ervoor gekozen om alleen behandelingen aan te bieden waarvan de werking eerst farmaceutisch en dermatologisch onderzocht werden en in theorie en praktijk bewezen was. Deze behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een schoonheidsbehandeling.

Huidverbetering

OVER ONZE HUIDVERBETERING


Bij Ann Jolie willen we ons zoveel mogelijk blijven focussen op het gebied van de gezondheid van de huid. We willen niet alleen huidklachten verminderen, maar willen ook helpen om de huid in optimale conditie te houden.

Denk aan hydrapeel, fruitzuurpeelings, microneedling.

Na iedere verzorging, krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging nog wat kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

Bij volgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen meten en onze behandeling hierop afstemmen.

HOEVEEL TIJD ZIT ER TUSSEN VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN?


 • Vanaf 18 jaar om de 6 weken
 • Vanaf 35 jaar om de 4 weken
 • Vanaf 55 jaar om de 3 weken

WIL JE GAAN VOOR EEN SUBLIEM RESULTAAT?


Dan adviseren wij om 1 keer per jaar een kuur in te plannen van meerdere, opeenvolgende verzorgingen. Geloof ons, de resultaten zijn verbluffend.
 • Heel aangenaam! Supergoede verzorging, vriendelijke begeleiding, de ruimte is krakend proper en ook smaakvol ingericht! Weet niet wat ik nog meer zou kunnen wensen! 

  Carla
 • Ik ben nog nooit zo content geweest van een foundation!

  Sarah
 • Super gezellig, een heerlijke ontspanning met een gezellig babbeltje. Alsook de professionele behandeling was zeer positief.
  Dit is zeker een aanrader, ik kom hier zeker terug.

  Marleen
 • Ik ben fan! Vandaag voor de tweede keer mezelf in de watten laten leggen, maar zeker niet de laatste keer. Anneke is ontzettend lief, vlot en behulpzaam. Ze weet goed wat ze doet en geeft steeds professioneel advies!

  Ine

  Over mij

  Mijn eigen schoonheidsinstituut. Het was een droom die in 2020 eindelijk waarheid werd. Met AnnJolie wilde ik iets bijzonders creëren. Geen gewoon schoonheidssalon, maar een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress maar waar je ook tegelijkertijd aan je huid kunt werken. Waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal.

  Boek nu uw afspraak

  Contact
  Rootenstraat 23/6b
  3600 Genk

  0470 85 86 12
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bezoek onze webshop