Skip to main content

Mesoéclat

SKIN

Dit is de TOPPER van de anti-aging van Mesoestetic. Deze behandeling wordt wereldwijd massaal toegepaste grote sterren als Madonna, Jennifer Aniston zijn grote fan van deze behandeling.
Mesoéclat

Behandeling

Dit is een chemische peeling zorgt voor een frisse éclat en werkt diep in op tekenen van huidvermoeidheid en huidveroudering die om verschillende redenen kunnen ontstaan. Denk maar aan erfelijke aanleg, UV-straling, stress, luchtvervuiling, slaaptekort en tabak. Jouw doffe huid krijgt door deze behandeling een echte hydratatieboost en wordt intens gevoed, waardoor je teint er meteen een stuk gezonder uitziet. De behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?
Kom zonder make-up naar je afspraak.

WAT IS NA DE BEHANDELING?
Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Door de intensiteit van de behandeling kan je een lichte vervelling van de huid ondervinden.

Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

Boek een pakket van vijf Mesoéclat-sessies

Boek 1 sessie

Mesoéclat behandeling in combinatie met het inneedlen van het serum

 • Ik ben nog nooit zo content geweest van een foundation!

  Sarah
 • Super gezellig, een heerlijke ontspanning met een gezellig babbeltje. Alsook de professionele behandeling was zeer positief.
  Dit is zeker een aanrader, ik kom hier zeker terug.

  Marleen
 • Heel aangenaam! Supergoede verzorging, vriendelijke begeleiding, de ruimte is krakend proper en ook smaakvol ingericht! Weet niet wat ik nog meer zou kunnen wensen! 

  Carla
 • Ik ben fan! Vandaag voor de tweede keer mezelf in de watten laten leggen, maar zeker niet de laatste keer. Anneke is ontzettend lief, vlot en behulpzaam. Ze weet goed wat ze doet en geeft steeds professioneel advies!

  Ine

  Over mij

  Mijn eigen schoonheidsinstituut. Het was een droom die in 2020 eindelijk waarheid werd. Met AnnJolie wilde ik iets bijzonders creëren. Geen gewoon schoonheidssalon, maar een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress maar waar je ook tegelijkertijd aan je huid kunt werken. Waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal.

  Boek nu uw afspraak

  Contact
  Rootenstraat 23/6b
  3600 Genk

  0470 85 86 12
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bezoek onze webshop