Skip to main content

Ik ben Anneke, oprichtster en eigenares van schoonheidssalon AnnJolie.

Na school ben ik beginnen te werken in de zorg, dat heb ik ongeveer 10 jaar met veel plezier gedaan. Mensen verzorgen is altijd mijn ding geweest, maar omwille van persoonlijke redenen was het tijd voor iets anders en dat was mijn grote droom nastreven.

Eerst ben ik begonnen als zelfstandige medische pedicure in een dokterspraktijk, waarbij ik ook deeltijds op zelfstandige basis werkte bij Schoonheidsinstituut Marle Beau in Hasselt. Hier heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan, maar na 1,5 jaar wou ik de stap nemen om volledig voor mijn schoonheidssalon te gaan en mijn ding te doen.

Daar begon op 13 juli 2020 mijn droom.

Mijn eigen schoonheidsinstituut. Het was een droom die in 2020 eindelijk waarheid werd. Met AnnJolie wilde ik iets bijzonders creëren. Geen gewoon schoonheidssalon, maar een totaalbeleving, een bijzondere plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress maar waar je ook tegelijkertijd aan je huid kunt werken. Waar je als klant centraal staat, zowel fysiek als mentaal.

Kwaliteit vind ik zéér belangrijk, zowel in de producten waarmee ik werk, mijn persoonlijke aanpak en mijn professioneel advies. Om die topkwaliteit te garanderen, zorg ik ervoor dat mijn vakkennis steeds op punt is. Ik blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche en schrik er niet voor terug om nieuwe tendensen en technieken in mijn salon toe te passen. Tenminste, als ze een meerwaarde bieden voor mijn klanten. Ik geloof sterk in zelfreflectie als voorwaarde voor groei, zowel persoonlijk als professioneel. De feedback van klanten is vanzelfsprekend heel belangrijk voor mij.

Na al deze jaren kan ik dan ook zeggen dat ik trots ben. Trots op mijn zaak, trots op mijn groei, trots op mijn fijne klanten, trots op het vak dat zoveel moois te bieden heeft. Trots dat ik met mijn salon een plekje van rust en sereniteit heb gecreëerd. Een plaats om te onthaasten en te genieten en terwijl op huidverbetering te werken. Een geschenk aan jezelf.

Met hart en ziel AnnJolie

Anneke

Boek nu uw afspraak

Contact
Rootenstraat 23/6b
3600 Genk

0470 85 86 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek onze webshop